Povídání nejen o papričkách pro všechny, co rádi něco pěstují a jsou rádi, když je pálí huba.

Polévka z tykve

23. července 2012 v 21:41 |  Recepty
1/2 tykve Golden Hubbard (asi 1,5 kg), pokrájené na kostičky
1/4 středně velkého celeru
1 cibule
3 stroužky česneku
5 listů krvavce
2T másla
sůl
bobkový list
majoránka
nové koření
muškátový květ
paprika
černý pepř
černý kardamom

Na másle osmažíme cibuli, celer a česnek. Přidáme tykev, sůl a koření, zalijeme vodou a vaříme do změknutí. Rozmixujeme, přidáme jemně usekaný krvavec a je to.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama