Povídání nejen o papričkách pro všechny, co rádi něco pěstují a jsou rádi, když je pálí huba.

Domácí kečup

14. srpna 2012 v 21:08
4 malé cibule
nať z jednoho celeru
3 kg rajčat (Black Trifele, Oaxacan Jewel, Cherokee)
pepř
hřebíček
nové koření
muškátový květ
bílá hořčice
cukr
sůl

Nejprve uvaříme doměkka celerovou nať s cibulí v osolené vodě. Rozmixujeme a smícháme s rajčaty, které jsme před tím asi čtvrt hodiny vařili. Přidáme koření, podle chuti dosladíme a pokračujeme ve vaření. Nakonec celou směs rozmixujeme a přecedíme, abychom se zbavili slupek a zrníček.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 prepper prepper | E-mail | Web | 20. března 2013 v 14:23 | Reagovat

Dobrý den,
mohl bych vás poprosit o převzetí článku na naše fórum? Velice se nám líbí. Pochopitelně bychom umístili odkaz na vaše stránky. Děkuji předem za kladnou odpověď

2 filfil filfil | 25. července 2013 v 12:43 | Reagovat

[1]: Samozřejmě.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama